Předplatné Apetit
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a vášní pro jídlo. Nabízí originální recepty, seznamuje čtenáře s novinkami ze světa gastronomie a učí je, že jídlo nemusí být povinnost, ale krásné hobby a životní styl. Vysoká kvalita fotek zaručí, že už při pouhém pohledu na ně se čtenáři začnou sbíhat sliny. Žádný z receptů není do časopisu vkládán jen tak. Redakce je vybavena profesionální kuchyní, kde jsou recepty přiváděny k dokonalosti. Testujícími kuchaři se kromě redaktorek pravidelně stávají také vybraní čtenáři. Cena předplatného se skládá z ceny předplatného časopisů a ceny bonusu. Sleva na předplatném vychází ze stánkových cen. Předplatné s bonusy platí do vyčerpání zásob. Skladové zásoby stolního kalendáře jsou omezené.
Doporučená nabídka
ROČNÍ PŘEDPLATNÉ APETIT + KUCHAŘKA SLAVNÁ VEJCE + DIGI VERZE ZDARMA
Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všechny typy pokrmů od snídaně po dezert. Sepsali jsme pro vás více než 130 receptů, ve kterých vejce hrají prim. Těšte se na lahodnou cestu kolem světa, na které nemineme vyhlášené klasiky jako vejce Benedikt či milované smaženky ani nové nápady, například hovězí ramen s marinovanými vejci nebo roládu Pavlova. Všechny recepty jsme pro vás uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit.
V knize se dozvíte, jak na bezchybná vejce naměkko, nahniličko i natvrdo, sázená, ztracená i míchaná. S našimi tipy a správným postupem už vejce nikdy nebudete servírovat se zatajeným de-chem, zda se povedla. Budou vždy perfektní.
Nabídka platí do vyčerpání zásob.
Varianty předplatného
APETIT - Roční digitální předplatné
Více informací o digitálních titulech najde zde.
Časopis Apetit je psán s opravdovou chutí a vášní pro jídlo. Nabízí originální recepty, seznamuje čtenáře s novinkami ze světa gastronomie a učí je, že jídlo nemusí být povinnost, ale krásné hobby a životní styl. Vysoká kvalita fotek zaručí, že už při pouhém pohledu na ně se čtenáři začnou sbíhat sliny. Žádný z receptů není do časopisu vkládán jen tak. Redakce je vybavena profesionální kuchyní, kde jsou recepty přiváděny k dokonalosti. Testujícími kuchaři se kromě redaktorek pravidelně stávají také vybraní čtenáři.
Cena předplatného se skládá z ceny předplatného časopisů a ceny bonusu. Sleva na předplatném vychází ze stánkových cen. Předplatné s bonusy platí do vyčerpání zásob. Skladové zásoby stolního kalendáře jsou omezené.
Předplatné si můžete prodloužit zde.